sohbetodasi.hatenablog.com Chat, Arkadaşlık

Arkadaşlık, Sohbet ve chat gibi alanlarda yazılar barındıran sayfa.

Size Uygun Sohbet Odasını Bulma Yolları

f:id:chatodalari:20200305201220j:plain

 

İnternet hayatımız da girdiğinden beri iletişim kurmak, Haberleşmek ve chat yapmak geçen senelere göre çok daha hızlı, pratik, kullanılışlı ve ucuz hale geldi. Sohbet odalarını kullanmak istiyorsanız öncelik göstermeniz gereken bazı önemli noktalar vardır. Bizim önemli bulduğumuz konu odaların tamamı ile ücretsiz ve bedava olması gerektiğidir. Geldiğimiz bu çağda basit bir konuşma yapmak için az veya çok bir bedel ödemek etik olmaktan oldukça uzaktır.

Diğer bir konu ise; Kayıt olma problemidir. Çoğumuz kişisel bilgilerimizin korunması veya kimliğimizin açığa çıkmaması için üye ve kayıt olmayı istemeyiz. Eğer size bir hizmeti kullanmanız için zorunlu olarak üye olma talebi getiriliyorsa sakın bu tuzağa ve aldatmacaya düşmeyin.  Normal de olması gereken şey; Bir takma isim belirledikten sonra direk olarak chat odalarına ulaşmanız gereğidir. Durum bizim söylediğimiz gibi oluyorsa veya daha farklı bir süreç yaşıyorsanız bulunduğunuz sayfayı terk etmeniz sizin açınızdan yararlı olacaktır.

 Üçüncü sorun; Web sayfalarında kendi kişisel alanınızı yaratamamanız veya oluşturamamanızdır. Her insan bir siteye girdikten sonra az da olsa kendi fotoğrafını yüklemek, yaşadığı yeri bildirmek ve yaptığı işi profilinde göstermek ister. Bu alanın eksik olması size verilen değeri gösterir.

Örneklerle açıklamış olduğumuz problemlere bakarak kendinize uygun bir sayfayı rahatlıkla bulabilirsiniz. Söylediklerimize ek olarak ününüzü eğlenceli hale getirmek için kullanacağınız sayfanın ne kadar güvenilir olduğunu test etmelisiniz. Bunu o sayfayı kullanan kişilere sorabilir, Yapılan yorumlara bakabilir veya ciddi anlamda bir sorun yaşadığınızı site yöneticilerine bildirebilirsiniz. Karşınız da ilgili bir şahıs olması sitenin güvenilirlik anlamında bir adım önde olduğunu gösterir.

Kendinize arkadaş bulmak, yeni bir insanla tanışmak için emin olmadığınız chat odalarını kullanmamanız gerekli. Bilinçsiz bir şekilde yapacağınız konuşmalar size az veya çok zarar getirebilir.

 

İletişim: esram1634@hotmail.com