sohbetodasi.hatenablog.com Chat, Arkadaşlık

Arkadaşlık, Sohbet ve chat gibi alanlarda yazılar barındıran sayfa.

Teknolojik Devrim ve Sohbet Odaları İlişkisi  

f:id:chatodalari:20200305200809j:plain

devrim getiren sohbet odaları

Günümüz de akıllı telefonların ve bilgisayarların yaygın ve daha fazla ulaşılabilir olması birçok şeyi öğrenmemize ve test etmemize olanak sağlıyor. Bu ulaşılabilir yenikliler arasında iletişim kurmak, sohbet etmek ve diyalog kurmak gösterilebilir. Sohbet odaları günün her saatinde dünyanın her yerinden insanları bir araya toplama konusunda başarılı bir girişimin örneğidir. Nasıl ve nerede olursanız olun elinizin altında bulunan bir telefon yardımıyla konuşmak istediğiniz kişiye kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz.

Detaylı bir inceleme yaptığınız da farklı ilgi alanlarına göre açılmış olan odaları görebilirsiniz. Sizin neye karşı ilginiz varsa bir seçimde bulunup sizinle aynı şeylerden hoşlanan insanlara ulaşıp onlarla konuşabilirsiniz.

Bu tür işler aslına bakacak olursanız; Bir gelir kapısı para kazanma yerleri haline geldi. Örneğin; Youtube kanalı açarak Oyun videoları çekmek ve farklı alanlar da yayınlar oluşturarak izlenme sayınıza göre para alabilirsiniz Chat siteleri de bu şekildedir. Açmış olduğunuz sayfa popüler olur ve kullanıcı sayısı fazla olursa elde edeceğiniz gelir bununla doğru orantılı olarak artış gösterecektir. Eğer işin yönetici tarafında değil de kullanıcı tarafındaysanız para kazanma ihtimaliniz de yoktur.

 Teknolojiyi kullanmak elbette her insanın hakkıdır. Ancak bunu kullanırken doğru ve bilinçli şekilde bir kullanım tutumumu göstermek gerektiğini savunuyoruz. Hangi veya ne tür bir siteye girerseniz girin. Yazışmalarınıza ve söylemlerinize dikkat etmeniz de yarar görüyoruz. Bazı ufak detaylar veya hiç düşünülmeyen basit şeyler insanların kısa veya uzun vadede hayatlarına ciddi anlamda riske sokabilir.

Teknoloji bundan sonra nereye evrilir nereye ulaşabilir bunu bilmek mümkün değil. Ancak içinde bulunduğumuz çağa ayak uydurmak ve bilinçli bir birey olarak yaşantımızı sürdürmenin de bir zorunluluk olduğunu düşünüyoruz.

 

 

 

İletişim: esram1634@hotmail.com