sohbetodasi.hatenablog.com Chat, Arkadaşlık

Arkadaşlık, Sohbet ve chat gibi alanlarda yazılar barındıran sayfa.

Canlı Chat Dünyası Yalnızlığınızı Giderebilir

 

f:id:chatodalari:20200305203255j:plain

canlı chat

Bazen insanlar sürekli aynı şeyleri yapmaktan veya tekrarlamaktan sıkılabilirler.  Buna tekdüzelik veya monotonluk diyorlar. Sürekli sabah kalkarak işe gitmek, Okula gitmek, Televizyon izlemek, Oyun oynamak gibi süreklilik ve devamlılık arz eden faaliyetler belirli süreden sonra insanları yeterince tatmin edemeyebilir. Buna bir son vermek için canlı chat sitelerini deneyebilirsiniz.

Ne amaçlar kullanacağınızı sizin belirlemeniz gerekiyor. Birkaç saatliğine kendinize bir sohbet arkadaşımı arıyorsunuz? Yoksa uzun soluklu bir birliktelik peşinde misiniz? Bu tamamı ile kişinin kendi tercihi ile alakalı bir durumu gösterir ve özel hayattır. Bizim veya bir başkasının da özel hayata müdahale etmeye hakkı yoktur. Konuyu biraz kişiselleştirip yalnızlığa getirip oradan devam etmek istiyoruz. Yalnız oğlunu düşünen, Arkadaşının olmaması dolayısı ile kendini mutlu edemeyen çok sayıda insan vardır. Sohbet odaları bu tarz sıkıntıların giderilmesi için çok uygun alanladır.

Bu odaların toplu olarak kullanıldığı gibi tekil kullanımlar yani iki kişilik özel sohbetlerin de yapılabildiğini bilmenizde fayda var. Birisi dikkatinizi veya ilginizi çekebilir onunla baş başa kimsenin sizi görmesini ve izlemesini istemeden rahat şekilde konuşabilirsiniz

 Kişisel deneyimlerimizden edindiğimiz izlenim çok fazla yaş grubundan bu sitelerin kullanıldığıdır. Toplum da oluşmuş yanlış algı bekâr insanlar, yaşı küçük bireylerin bu alanları kullandıkları yönündedir ki bu tamamı ile yanlıştır. Evli veya yaşı büyük kişiler de yüksek oranda chat odalarını kullanıyorlar. Bazıları aile düzenlerini önemsemeyip zora sokacak şekilde flört edebiliyorlar.

Kişisel hayatın gizliliği ve saygısından yukarıda bahsetmiştik. Kişiler kendi yaptığı tutum ve davranışlardan tamamı ile kendilerini sorumludur. Bir sorun yaşadıkları zaman ve olumsuz bir şeyle karşılaştıkları zaman tüm sorumluluğu kendi üzerlerine almalıdırlar.  Yaptıkları uygun olmayan davranışın faturasını tanıdıklarına veya eşlerine çıkarmaya da hakları yoktur.

 

 

 

İletişim: esram1634@hotmail.com