sohbetodasi.hatenablog.com Chat, Arkadaşlık

Arkadaşlık, Sohbet ve chat gibi alanlarda yazılar barındıran sayfa.

Sohbet Ederek Düşüncelerinizi Dışarıya Vurun

f:id:chatodalari:20200305194426j:plain

konuşarak kendinizi ifade edin

Hayatımız da okul arkadaşlarımızla, İş arkadaşlarımızla veya sevdiklerimizle monoton giden hayatımıza biraz renk katabilmek için çeşitli organizasyonlarda, Kermesler de, Piknik alanlarında veya Çay ocaklarında bir araya gelerek hayatlarımız konusunda genel bir değerlendirme yaptığımız oluyor.  İnsanlar doğaları ve yapıları gereği bazen mantıları ile hareket ederken bazen de duygularını kullanılırlar. İnsanları diğer varlıklardan ayıran akıldan sonra ki en büyük fark duygularının olmasıdır.

Binlerce insan çok arkadaşının veya kalabalık ortam da bulunmasına rağmen kendisini büyük bir yalnızlığın içinde bulabilir. Aslında bu durum çağımızın insanoğlu için temel bir problemi gibi gözüküyor. Bir psikolog gözüyle veya psikiyatrist gözüyle düşünmemiz ve bazı telkinler de bulunmamız mümkün değildir. Yüzeysel olarak bir değerlendirme yaparsak; Kişiler ilgilendikleri veya ilgi duydukları konular da karşılarında konuşabilecekleri insanlar bulamamaktan şikâyet ederler. Biraz etraflarına daha doğrusu İnternet’e baksalar kendileri bir çözüm bulabilirler.

 Sohbet odaları çeşitli kültürlerden ve yaşam şekillerden binlerce insanı bir araya toplayabilen platformlardır. Kişi neye ilgi duyuyorsa ona göre açılmış bir kanal bulup üyeliksiz ve ücretsiz olarak takma bir isim olarak karşılıklı bilgi paylaşımında bulunabileceği insanlara ulaşabilir.

Günlük olarak birkaç kişiyle konuşmak sizi biraz rahatlatacağı gibi karşıda ki insanların da size olan bakış açılarını değiştirip yakınlık kurmalarına sebep olur. Düzenli aralıkla tekrarladığınız bir görüşmeler ve konuşmalar sizin hem iş hayatınızda hem de aileniz de daha farklı algılanmanıza neden olacaktır. Bu algılanma olumlu yönde olacaktır. Evde, İşyerin de ve gittiğiniz yerlerde moralinizin yüksek olması kesinlikle dikkat çekecektir.

Basit olarak gözüken ve fazla önemsenmeyen diyalog kurmak ve konuşabilmek insan hayatında önemli bir yer tutuyor. Sizler de yaşamınızın kalitesini arttırmak ve sorunsuz bir hayat için chat odalarını kullanabilir, Farklı düşüncelerle karşılaşabilir ve kendinizi ifade edebilirsiniz.

 

geveze   bizimmekan   mynet sohbet  trsohbet 

İletişim: esram1634@hotmail.com