sohbetodasi.hatenablog.com Chat, Arkadaşlık

Arkadaşlık, Sohbet ve chat gibi alanlarda yazılar barındıran sayfa.

Kişisel Düşüncelerinizi ve Duygularınızı Sohbet Ederek İfade Edin  

f:id:chatodalari:20200305183837j:plain

konuşun duygularınızı açığa vurun

Çeşitli nedenlerden dolayı doğmuş ve yaşamak istediğiniz yerden mecburen taşınmak veya seyahat etmek zorunda kalabilirsiniz. Bunun yanında sevdiğiniz insanlarla ve akrabalarınızla da sürekli olarak iletişim de kalmak istiyorsunuz ancak konuşma maliyetlerinin fazla olması sizi tedirgin edebilir.

Çeşitli tür ve formlar da oluşturulmuş sohbet siteleri bu noktada size büyük kolaylıklar sağlayabilir. Gelecek ayın faturasını düşünmeden saatlerce telefonunuzdan ve bilgisayarınızdan bağlı kalıp sohbet etmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Üstelik hem görüntülü hem de sesli olarak bu şekilde ücretsiz hizmet sunan yerlerin çok olması sizin alternatifler arasından en iyisini seçmenize de yardımcı olacaktır.

Çoğu insan telefon da veya bilgisayar da yazı yazmaktan hoşlanmaz veya yazmak istese bile zorlandığı görülür. Sesli olarak sunulan hizmetleri kullanmak kişilerin kendilerini daha iyi ifade edebilmesi için önemlidir.

 Sohbet odaların da kendimizi neden rahat hissediyoruz? ve kendimi nasıl ifade ediyoruz? Aslında bu duruma alışık olan kişiler kendi doğal hallerini sergileyerek kendilerini ifade edebilirler. Ancak bu yeni teknoloji ile tanışmamış insanlar ilk etapta biraz zorluk yaşayabilirler.  Rahatlık ve özgürlük oldukça önemli bir konudur. İnsanlar kendilerini güven de ve rahat hissettikleri sürece duygularını daha iyi bir şekilde karşı tarafa aktarabilirler.

Chat siteleri tanıdıklarınızla, Ailenizden biriyle ve yeni tanıdığınız bir kişiyle sürekli olarak iletişim de kalmak için güzel yerlerdir. O gün işiniz iyi gitmemiş veya yapmak istediğiniz bir şeyi yapamamışsınızdır ve moraliniz bozulmuş olabilir. Bunu da bir başkasına anlatmak isteyebilirsiniz. Ancak anlatacağınız kişinin daha önceden tanıdığınız biri olmamasını arzu da edebilirsiniz. Gireceğiniz bir canlı chat odası size eşlik etmek isteyen çok fazla insan bulundurabilir. Sıkıntınızı ve probleminizi çekinmeden anlatarak biraz da olsa deşarj olabilirsiniz.

 

 

mobil chat     mobil sohbet     arkadaşlık siteleri

 

İletişim: esram1634@hotmail.com