sohbetodasi.hatenablog.com Chat, Arkadaşlık

Arkadaşlık, Sohbet ve chat gibi alanlarda yazılar barındıran sayfa.

Sürekli İletişimde Kalmak İçin Sohbet Sitelerine Adım Atmalısınız

f:id:chatodalari:20180228154055j:plain

iletişim ve sohbet

İletişim Daha önceleri yalnızca iki veya birkaç kişinin bir araya gelmesiyle yüz yüze konuşmasından ibaret bir olaydı. Günümüze geldiğimiz de ise bunun çok daha ötesine geçtiğini görüyoruz. Anlık olarak telefonlardan dünyanın ile iletişim kurabildiğimiz gibi yazılı olarak sohbet sitelerinde de konuşma imkânına sahibiz.

İleri teknoloji gibi görülen bu günün icatları olan İnternet, Akıllı telefonlar, Bilgisayarlar ve tabletler artık her insanın iyisine veya kötüsüne kolay bir biçimde ulaşılabilen donanımsal teknolojilerdir. Bu teknolojiler vasıtası ile Chat odalarını kullanabilmekteyiz ve üstelik çok az maliyet ödeyerek.

 Dijitalleşen dünya da belirttiğimiz gibi oturduğunuz yerden sohbet sitelerini kullanarak devamlı olarak iletişim halinde kalabilirken yeni insanları da tanıma fırsatına erişebilirsiniz. Tanıyacağınız kişiler belki de sizin yaşadığınız yere oldukça yakın olabilir belirli bir süre sonra konuştuktan sonra birbirinizin beklentilerini karşılayabilirseniz yüz yüze de görüşebilirsiniz. Daha ileri ki süreçte neden bir evlilik durumu oluşmasın ki. Bunun örnekleri binlerce kez yaşanmıştır ve bundan sonra da yaşanmaya devam edecektir.

Diğer yazılarımız da üzerinde özellikle durduğumuz nokta; Ortak nokta da buluşabilme ve ortak bir takım paylaşımlar da bulunabilmektir. İki farklı ortam da yetişmiş, Farklı aile yapıları bulunan ve farklı eğitim düzeyleri bunun kişilerin genel anlamda paylaşabilecekleri çok fazla bir şeyin olmadığı iddia edilir. Bu durumun doğruluk payı olmasına rağmen tamamı ile de gerçekleri yansıttığı düşünülemez.

Hep diyoruz ortak ilgi alanları diye bizim dayanak kaynağımız da budur. Her insanın iyi veya kötü belirli şeylere ilgisi veya yeteneği vardır. Bunlar Resim, Müzik, Araba, Futbol veya oyunlar olabilir. Sohbet odaları aynı ilgi alanın da yer alan insanları bir araya getirmekte oldukça başarılı sonuçlar ortaya koymuştur.

Bu başarının sırrı;  farklı oda tipleri belirlenmek suretiyle kişilere yani kullanıcılara sunulmasından gelmektedir. Tenis sporuna ilgi gösteren İzmir’de bulunan yine aynı şekilde bu spora merak salmış Erzurum’da yaşayan insanlar birbirlerinin dilini rahatlıkla anlayabilirler. Zira daha önceden o konu hakkında kendilerince araştırmalar yapmışlardır ve sahip oldukları bilgileri sunmaya veya kendilerin de eksik olarak tanımladıkları bilgileri bir başkasından duymak için çaba sarf ederler.

bedava sohbet  sohbet siteleri      chat sitesi

İletişim: esram1634@hotmail.com