sohbetodasi.hatenablog.com Chat, Arkadaşlık

Arkadaşlık, Sohbet ve chat gibi alanlarda yazılar barındıran sayfa.

Chat Odalarında Bilginizi Konuşturabilirsiniz

f:id:chatodalari:20200305174919j:plain

chat odaları bilgi paylaşımı

Günümüz dünyasın da chat odaları konuşmanın ve diyalog kurabilmenin en basit ve en tekili yöntemlerinden biri haline gelmiştir. Her insan belirli bir alana ilgi duyar. Örneğin; Heykel, Resim, Müzik, Spor ve oyun gibi. Çevreniz de merak ettiğiniz bir konuyu tartışabilecek sizi anlayabilecek birinin yokluğundan dert yakınabilirsiniz. Elbette bu durum sizi hiç istemeden de olsa bazen sıkıntıya düşürebilir.

Tam bu noktada chat siteleri sizin imdadınıza yetişebilir. Çeşitli yaş gruplarına ve ilgi duyulan alanlara göre yüzlerce kanal bulunmaktadır. Bu kanalın birini seçerek dünya görüşü üç aşağı beş yukarı aynı olan insanlara ulaşıp birçok konuda tartışabilir birbirinize görüş ve önerilerinizi belirtebilirsiniz.

Çeşitli sohbet teknikleri kullanmanız da oldukça önem taşıyor. Sesli ve görüntülü diyalog kurmak yazılı bir görüşmeden çok daha zevkli, eğlenceli ve basit olacaktır. Bunu yapmak için bilgisayar kullanıyorsanız bir kamera ve mikrofona ihtiyacınız olacaktır. Telefon kullananlar için böyle bir ihtiyaç bulunmamaktadır. Kimi insana göre bilgisayarlar daha çekici gelebilir.

Sizler chat odaların da bilginizi konuştururken yepyeni insanları tanımanın ve arkadaşlık kurmanın keyfini yaşayacaksınız. Kim böyle bir yere ve ortama hayır diyebilir.  Belki de tanışmış olduğunuz erkek veya bayan ile bu arkadaşlığı uzun yıllara yayacak daha sonra bu birlikteliğin bir adını koymak isteyeceksiniz. Hep derler mantık evliliği mi? Aşk evliliği mi? Diye bunun cevabını sizler gibi bizler de bilemeyiz ancak bildiğimiz ve farkında olduğumuz bir şey varsa oda; Ortak hobileri bulunan ve Aynı dünya görüşünü paylaşan bireylerin daha mutlu olacaklarıdır.

Fazlaca soru sormanız aktif olmanız diğer üyelerin sordukları sorulara samimi cevap vermeniz sizin popülerliğinizi daha da arttıracaktır. Dış dünya da olmasa da o kanalda fenomen bile olabilirsiniz. Bu eminim sizin de hoşunuza gidecektir. Ancak amacınız dikkat çekmek, fenomen olabilmek veya farklı amaçlar olmamalıdır. Unutmayın orada bulunma sebebiniz kendi bilgilerinizi başkalarına aktararak onlara yardımcı olurken kendi eksik yönlerinizi gidermek olmalıdır.

 

İletişim: esram1634@hotmail.com